BORONG & RUNCIT


ZanRias Boutique Mydin MALL MITC & Kota Fesyen menyediakan perkhidmatan belian secara borong mahupun runcit.

Kami mengalu-ngalukan pelanggan yang membeli secara borong/pukal dengan memberikan harga yang paling istimewa kepada anda.

Berbagai pilihan tudung,baju kurung moden ready-made,baju kurung Pahang ready-made serta batu Swarovski atau pun Hiasan Batu Tampal Korea (template).

Hubungi kami untuk temu-janji atau datang terus ke butik kami.

“9/10 rezeki datang dari perniagaan”

10 Responses to BORONG & RUNCIT

  1. yana says:

    salam, berminat dengan hiasan batu tampal korea.ada cth gmbr x?tq

  2. ZanRias Boutique says:

    tq zana,pihak ZanRias Boutique ada gambar berkaitan batu hiasan tampal Korea dan akan email pada yana secepat mungkin.

    Thanks.

  3. sara says:

    leh x emailkn quotation utk batu tampal swarovski?

  4. eim says:

    saya telah ke kedai puan dan saya berminat untuk menjadi pemborong tudung, sebelum ni sy mmg ada menjual tudung secara kecil2 dengan mengambil dari pembekal di KL, tp jarak agak jauh yang menyebabkan pelanggan saya terpaksa menunggu dalam jangka masa yang kekdg lambat… sekiranya saya ingin menjadi pemborong,

    1. berapakan minimim saya perlu ambil tudung dengan puan,
    2. adakah saya boleh memilih warna tudung, jenis kain dan patern dan dicampurkan supaya jumlahnya sama dengan kadar minimum yang saya perlu ambil

  5. eim says:

    3. adakah saya boleh tukar warna tdung sekiranya tidak berjaya dijual
    4. berapakah harge borong yg pihak puan tawarkan

    terima kasih

  6. bella says:

    saya berminat dgn batu hiasan tampal swarovski..
    blh email kan pada sy quotation harga borong dan minimum sale

  7. jubaidah mohd yaakob says:

    saya berminat dgn batu swarovski..blh email kan saya quotation utk batu swarovski…

  8. NORIAH BINTI IBRAHIM says:

    Assalam…….sy berminat nak order batu berlian swarovski. Bleh tak emailkan kat saya sebut harga n gmbar batu tu skali.

  9. laila says:

    salam,

    kalu boleh,
    tolong mail detail harga borong, gambar n saiz batu ye.
    tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s