Pembekal Batu/Kristal Swarovski

Kami di ZanRias Boutique aada menawarkan perkhidmatan membekal atau menjual batu/kristal jenis Swarovski kepada pelanggan samada dalam bentuk gross atau loose.
Terdapat pelbagai jenis warna dan saiz dengan harga yang berpatutan dan asli.
Tiada fake atau barang tiruan….semuanya ASLI ( Original Swarovski).
Hubungi kami untuk info yang lebih lanjut atau datang terus ke FB-06 Mydin Hypermarket MALL MITC Ayer Keroh,Melaka.
Atau sms 012-6407454/0176298874

About these ads

About admin

Tudung ONLINE No.1 2013.
This entry was posted in crystal. Bookmark the permalink.

78 Responses to Pembekal Batu/Kristal Swarovski

  1. faimy says:

    salam. kalau d KL ada kedai tak?

  2. ZanRias Boutique says:

    Salam,saya ada butik di Melaka saja buat masa ini,kalau cik berminat saya boleh courier……baru saja saya berurusan dengan pelanggan dari terengganu utk supply swarovski gunakan kaedah pos.
    Anyway,tq for your question.Can call me 012-6407454

  3. zaidah says:

    ni betul2 ori ker? bukan yg korean punyer ker?

  4. ZanRias Boutique says:

    Cik Zaidah, pihak kami hanya membekalkan batu/crystal Hotfix Swarovski yang ORIGINAL sahaja.Packaging yang datang direct dari SWAROVSKI AUSTRIA.

    Korean Crystal pun ada tapi yang sudah di design kan atau sudah dijadikan template.

    Jika berminat,boleh hubungi ZanRias Boutique di talian 012-6407454.

    TQ.

  5. jue says:

    salam..boleh x display harga borong untuk batu swarovski..

  6. nur hanani says:

    assalamualaikum,
    saya berminat untuk tahu mengenai harga borong swarvoski. tolong nyatakn berapa kuantiti yang perlu diambil, saiz dan harga. harap dapat email pada saya secepat mungkin.terima kasih.

  7. ida says:

    sy pn ingin tahu harga berlian tabur swarvoski…ni email sy ddlovely88@yahoo.com kalo leh nk tau details ye…

  8. jamla says:

    salam saya berminat membeli harga borong.harap dapat membantu.tq

  9. faridah says:

    salam…saya nak tau harga kristal swarovski tabur atau yang satu2…
    bleh emailkan saya detail mengenai kristal n pricing n cara nak beli,,,tq

  10. Lina says:

    assalamualaikum,
    saya pun berminat untuk tahu mengenai harga borong swarvoski. harap dapat email pada saya kuantiti yang perlu diambil, saiz dan harga.

  11. IDA says:

    LEH G TAU SY HARGA BT,SAIZ N QUANTITI..TQ

  12. Lyd says:

    Salam. Boleh emailkan harga borong, quantity yg perlu di beli, cara pembelian etc… etc kepada saya at lydzarin@gmail.com.

    Thanks

  13. lin says:

    Salam, saya pon berminat nak tau harga borong, kuantiti, saiz, etc. Boleh emailkan saya. tq. shampooclairol@yahoo.com

  14. iffah says:

    Assalamualaikum.Boleh tak email saya tentang harga borong batu swarvoski termasuk warnanya jugak.. dan berapa kuantiti perlu di ambil.tq

  15. lin says:

    Salam, saya pon nak tau harga borong untuk batu ni. boleh email saya shampooclairol@yahoo.com

  16. nur says:

    boleh emailkan sy juga harga utk batu ni termasuk warna dan lain2…

  17. niena says:

    salam, sy berminat dgn batu swarovski ini. Boleh x emel pada sy harga. Adakah 1440 pcs yg dibeli dalam satu warna sahaja atau mix kaler?? Kalau x de hotfix..guna iron boleh ker??

  18. nurul says:

    Saya ingin bertanya kan tentang quotation harga borong utk Batu hotfix swarozki pelbagai saiz dan warna….

    Boleh ker borong kurang dari 1440 pcs?

    Hope to hear from u soon

  19. nini says:

    salam…..saya jg bminat pd produk dr zanrias boutique….blh x emailkan hrga,kuantiti(borong)…dsb ttg batu,kristal dll

  20. diana says:

    sila emailkan kepada saya quotation bagi batu swarovski hotfix yg sering digunakan pada tudung.. gambar beserta harga.. email saya:

  21. Azmanisa says:

    berminat nak beli kristal swarovski hotfix.. boleh email pada saya gambar serta quotation harga.. tq

  22. aida says:

    sy berminat nk tau harga bg batu swarovski utk ditampak di tudung bawal berpa harganyer ye? awk jual kuantiti mcm maner?

  23. mariani daud says:

    Assalamualaikum.Boleh tak email saya tentang harga borong batu swarvoski termasuk warnanya jugak.. dan berapa kuantiti perlu di ambil.tq

  24. mariani daud says:

    Assalamualaikum.Boleh tak email saya tentang harga borong batu swarvoski termasuk warnanya jugak.. dan berapa kuantiti perlu di ambil.tq
    pls email : marz_trg@yahoo.com.my

  25. kedai.ibu says:

    boleh juga tolong emailkan pada saya harga borong untuk setiap batu tur,terima kasih

  26. rubi says:

    boleh bagi tau harga dan bil batu dan saiz batu. tolong email saya kat libra_xx@yahoo.com

  27. 3sisboutique says:

    Kami merupakan penjual tudung di Kawasan Kemaman dan berminat untuk menjual batu swarovski. Kami sedang mencari pemborong untuk membekalkan batu2 ini. Boleh ker cik emailkan sebut harga kepada kami di amritsar2912@yahoo.com

  28. Liza says:

    Salam,
    Sy dari kuantan berminat untuk membeli batu swarovski. Pls email to salizawatikamaruzzaman@yahoo.com. Tq

  29. aida says:

    boleh bagi tau harga borong, bil batu dan saiz batu, kalau ada gambar lagi baik…tq

  30. ira says:

    nnti tolong hantar gambar2 corak batu tampal ni kat emel saya yer…liskan dengan harga terus…tq

  31. tini says:

    saya nak tahu harga borong dan jenis…email kan kat saya boleh

  32. tini says:

    saya nak tahu harga borong dan jenis…email kan kat saya boleh…email kan pada saya tini_fad@yahoo.com

  33. insyirah-closet says:

    saya pon berminat nak jadi pengedar.. bole pm harga n cara

  34. hana says:

    bleh e-mail saya ttg hrga swarovski tuk tmpal pd tdung or bju..serta pilhan size n warna yg ada..;)

  35. tini says:

    please send me your quotation please….tiniko8085@yahoo.com

  36. zura says:

    boleh tlg email kan saya gambar dan harga untuk baju swarovski untuk baju kurung (jenis yg besar2)

  37. Aina says:

    Salam, boleh e-mail saya hrga borong, bil batu dan saiz swarovski
    emel ain.redville@gmail.com tq..

  38. tiey says:

    salam,
    sy berminat utk jd pengedar..boleh pm harga n cara…tq :)

  39. ujie says:

    tlg emailkan saya harga borong & bentuk & warna.thanks

  40. Shikin says:

    Salam,

    Saya amat berminat sgt dgn batu tampal swarovski ni.. Saya berminat utk beli scr loose. Email saya jenis2 kaler,patern dan saiz yg ada serta min kuantiti & price sekali as soon as posible.
    Blh guna iron biasa kan?

    Email me @ kienworld@gmail.com

  41. ninie says:

    nak tahu harga untuk ss16 ab crystal 001. brpa harga 1 pack

  42. Feeda says:

    Assalamualaikum…
    Sy nak tau
    1) harga loose & gross for each sizes…
    2) ada MOQ ke klu nak order?
    3) klu order baper lama blh dpt?
    4) size ape yg ada?
    5) how strong is the adhesive? if fix gn normal steam iron, kuat ke? or mmg kn gn pressing device tu?
    my e-mail add :fyd2112@yahoo.com

  43. fiza says:

    sy bminat nk tau harga borong batu swarovski ni.. bleh bagi detail x? lau bleh harga skali ngan gambar @ corak untuk memudahkan saya membuat pilihan.

  44. IBA says:

    salam. tlg emailkan hrga batu swarovski scra borong mengikut saiz batu n kuantiti minimum yg blh diorder.tq.
    bib_8112@yahoo.com

  45. dilot says:

    boleh berikan saya harga loose & gross for each sizes tak?
    kedainya di mana ya…

    terima kasih

  46. aleiya18 says:

    tolong emailkan pada saya tentang senarai kristal swarovski, harga dan kuantiti ke aeda1808@yahoo.com.

  47. ruslinda says:

    salam. boleh emailkan saya qoutation harga diamond yang dijual… terima kasih.

  48. niza says:

    Boleh saya dapatkan senarai harga senarai harga borong batu hot fix swarovski, Minimum belian borong, warna-warna yang available, kaedah bayaran, dan caj penghantaran. pls email kepada saya secepat mungkin nizahfarhan@gmail.com

    tq

  49. ida abadi says:

    salam,sy juga berminat dgn batu swarovski ni…leh email kan sy price list dan warna untuk buat pilihan…sy nk tahu harga untuk borong…

  50. uji says:

    Sy pun nak tau jgk
    1) harga loose & gross for each sizes…
    2) ada MOQ ke klu nak order?
    3) klu order baper lama blh dpt?
    4) size ape yg ada?
    5) how strong is the adhesive? if fix gn normal steam iron, kuat ke? or mmg kn gn pressing device tu?
    rozelahouse@yahoo.com

  51. nazam says:

    Boleh saya dapatkan senarai harga senarai harga borong batu hot fix swarovski, Minimum belian borong, warna-warna yang available, kaedah bayaran, dan caj penghantaran. pls email kepada saya secepat mungkin

    tq

  52. eizal says:

    saya pun nk tau harga serta penerangan sama seperti diorg.. boleh x..??

  53. Mel says:

    salam,saya ingin mengetahui berapa harga borong batu swaroski..sila emailkan pada saya harga borong bagi saiz batu yang berbeza

  54. nazirah mohd nor says:

    Salam,
    Hai kak..saya nak tanyer harga batu swarovski yang akak jual n quantity batu ader berapa biji sebab saya nak letak dekat baju untuk bertunang.
    Harap akak dapat bg respons secepat mungkin.

  55. nana says:

    salam..tlg emailkn harga n min quantity..n gambar2 batu2 ni..tq :)

  56. kojie says:

    Salam. Boleh emailkan harga borong, quantity yg perlu di beli, cara pembelian etc… etc kepada saya at

  57. sal says:

    leh x email kat saya harga borong batu swavorski 1440 pcs size 6, rainbow..brape ek?

  58. Ila says:

    Salam…
    sy berminat dgn batu swarovski ni…leh email kan sy price list dan warna untuk buat pilihan…sy nk tahu harga untuk borong…

  59. Pingback: 2010 IN REVIEW- OUR ACHIEVEMENT ( TQ GUYS) « Bawal Swarovski

  60. mus says:

    salam. boleh emailkan sebut harga pada saya.TQ

  61. bella says:

    email me the price quotations

  62. farah says:

    nak tau harga batu swroski warna cristal bulat untk saiz ss22 dgn ss45…
    ada tak batu bntk 4 segi…
    minat untk borong…

  63. nik says:

    pls email me the price quotation

  64. nik says:

    sy bminat nk tau harga borong batu swarovski ni.. bleh bagi detail x? lau bleh harga skali ngan gambar @ corak untuk memudahkan saya membuat pilihan.

  65. jamilah says:

    SAYA BERMINAT UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT-SILA EMAIL KEPADA SAYA BUTIRANNYA

  66. zura says:

    salam…saya nak tau harga kristal swarovski satu2…
    bleh emailkan saya detail mengenai kristal n pricing n cara nak beli,,,tq

  67. farah says:

    boleh emailkan saya katalog dan price list untuk batu kristal .. email saya farah.azmee@gmail.com

  68. sheila says:

    Assalamualaikum..
    saya berminat untuk mengetahui harga secara borong sila emailkan kepada saya.tq

  69. dewi says:

    salam.Boleh saya dapatkan senarai harga senarai harga borong batu hot fix swarovski, Minimum belian borong, warna-warna yang available, kaedah bayaran, dan caj penghantaran. pls email kepada saya secepat mungkin
    dewishah@yahoo.com

  70. mimie says:

    tolong email kan quotation kat sy..
    mimsgal_mimie@yahoo.com

  71. dewi says:

    salam. tlg emailkan hrga batu swarovski scra borong mengikut saiz batu n kuantiti minimum yg blh diorder.tq.
    dewishah@yahoo.com

  72. Jia Abas says:

    salam..

    saya nak tahu tentang harga borong bagi batu swarovski..

    emel saya .. jia.abas@rocketmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s