Pembekal Rhinestones Crystal HotFix Swarovski ORIGINAL


ZanRias Boutique membekal/menjual Rhinestones Hotfix Swarovski ORIGINAL secara BORONG!!!!!!!!!!!!! Lihat packaging di bawah,anda tidak perlu risau akan keaslian produk ini.

Size Crystal Swarovski

HOTFIX flat backs (HF) are loose crystal components with a flat reverse side that has been pre-coated with a heat sensitive glue. Flat Backs HF can be easily applied by heat to a range of textile carrier materials and produce a durable and long lasting crystal effect. Flat Backs HF are available in a multitude of colors, shapes and cuts. The most important single item in this product group is the Swarovski XILION Rose – the most brilliant cut on the market.

Banyak size yang berada di pasaran namun yang paling banyak digunakan untuk tampalan di tudung adalah dari size 6, size 10, size 12 dan size 16.

Anda boleh ke ZanRias Boutique Mydin MALL atau ZanRias Boutique Kota Fesyen MITC Ayer Keroh untuk mendapatkan informasi atau pun menampal crystal Hot Fix Swarovski pada tudung serta baju kurung dengan caj yang minima.
Terdapat banyak pattern atau design terkini sesuai untuk anda serta anda boleh custom-made sesuai untuk anda.

Segera ke ZanRias Boutique untuk menyerlahkan penampilan serta gaya anda.

“Indah Adalah Wanita”

About these ads

About admin

Tudung ONLINE No.1 2013.
This entry was posted in Crystal Hot Fix Swarovski. Bookmark the permalink.

14 Responses to Pembekal Rhinestones Crystal HotFix Swarovski ORIGINAL

  1. ZanRias Boutique says:

    Terima kasih kepada semua kerana memilih ZanRias untuk membekalkan Swarovski Hotfix!!!

    Kami akan mempertingkatkan lagi kualiti servis kami…..bye!

  2. DnD says:

    Salam,
    Macam mana nak beli batu2 ni??boleh post ke?

    • ZanRias Boutique says:

      Memang pihak ZanRias akan menggunakan sistem Pos Malaysia atau courier service untuk menghantar pesanan pesanan yang diterima.
      DnD boleh place order,bank in ke akaun kami dan kami akan poskan parcel tersebut ke alamat yang diberikan.
      Belanja pos ditanggung oleh pihak ZanRias Boutique.
      TQ

  3. yus says:

    salam…boleh tak bg list harga n syarat untuk borong.tq

  4. ZanRias Boutique says:

    Pihak ZanRias Boutique akan sent email secepat mungkin tentang syarat n harga borong Swarovski….TQ

  5. azera says:

    boleh tak tlg emailkan list warna dan harga runcit untuk semua size crystal Hot Fix Swarovski …

  6. azera says:

    boleh u emailkan list warna dan harga runcit untuk semua size crystal Hot Fix Swarovski

  7. ayu says:

    saya b’minat dgn bati swarovski..bleh x tlg emelkan harga n list warna..thanks

  8. rosidah says:

    boleh ke order batu yang dah siap design? harga borong macam mana? tq

  9. rosidah says:

    harga pakej untuk bisnes berapa?

  10. Pingback: 2010 IN REVIEW- OUR ACHIEVEMENT ( TQ GUYS) « Bawal Swarovski

  11. Nor Ashikin Abdul Aziz says:

    Salam… boleh emailkan pd saya katalog batu swarovski beserta dgn harganya sekali ya… terima kasih…

  12. Yusri Yusoff says:

    salam, saya berminat dengan batu berlian, tolong emel saya harga barang itu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s